Home ПИЈАЛОЦИ здрави Искористете ја водата во која сте вареле спанаќ

Искористете ја водата во која сте вареле спанаќ

2421
G Natural

Водата во која претходно сте обариле спанаќ може да се искористи за варење ориз.
Оризот сварен во оваа вода ќе биде збогатен со витамини.
Секако, оризот ќе добие и уште подобар вкус.

Спанаќ