Home ПИЈАЛОЦИ весели „Весело мезе“ – Пијани гумени мечиња

„Весело мезе“ – Пијани гумени мечиња

4297
SHARE

Под­го­тов­ката е едно­ставна и не бара многу време.

Состојки:

  • вотка
  •  гумени бон­бони
  •  ста­клен сад

Пoдготовка:
Ста­вете ги гуме­ните бон­бони во длабокиот стаклен сад. Дода­дете вотка сѐ додека не ги пре­кри­ете сите бонбони. Гумените бонбони треба да набабрат и да впијат во себе доволно вотка.

Пијани гумени мечиња

Вака подготвените гмени бонбони стануваат вкусно овошно мезе со дополнителен „весел“ ефект.

Пијани мечиња

Пијани мечиња