Home ДЕКОРАЦИЈА Идеи за велигденски салвети

Идеи за велигденски салвети

3602
SHARE

Се надеваме дека со нашите денешни прекрасни велигденски идеи ќе ја збогатиме и надополниме свечената велигденска трпеза. 

Салветите лесно се подготвуваат и не одземаат многу време, а нивната симболика ја доловува велигденската магија.
Погледнете ги, направете ги и овој Велигден имајте неодоливо прекрасна велигденска трпеза.
Среќни празници!

Салвета

Салвета

Салвета

Салвета

Салвета

Салвета

Салвета