Home испратете рецепт

испратете рецепт

[cscf-contact-form]

ВАЖНО:

Праќањето на пораката е многу едноставно. Во првите две прозорчиња ја впишувате вашата емаил адреса, во третото прозорче вашето име и во последното го впишувате вашиот рецепт. Доколку сакате да ни испратите фотографии тоа можете дополнително да го направите на нашиот маил: info@hitportal.com.mk.

Ве очекуваме!