Home ГОТВАЧ Лесен рецепт за прочистување на крвта

Лесен рецепт за прочистување на крвта

4010
G Natural

Земете еден корен од рен, долг околу 10см, а потоа кон него додадете 1 лажица мед, 3-4 излупени и изрендани јаболка и 100мл чисто, домашно вино.

Добиената смеса се нанесува врз парче леб и се јаде. Оваа доза е доволна за два дена. Потоа повторете ја процедурата уште еднаш.

Оваа смеса е идеална за користење доколку се чувствувате истоштени после подолго боледување.

Смеса за прочистување на крв