Home СОВЕТИ Без да се извалкате: Најдобриот начин да исечете лубеница (видео)

Без да се извалкате: Најдобриот начин да исечете лубеница (видео)

3548
G Natural

Сакате лубеница, но ви задава вистинска мака кога треба да ја исечете.

Откријте одлична техика која ќе ви помогне брзо и совршено да исечете поголема количина од ова летно освежително овошје.

Освен што е тешка за носење, лубеницата знае да биде и вистинска мака.

Освен нееднаквите парчиња, послужувањето на лубеница често знае да направи и вистински неред во кујната.

Доколку сте меѓу оние кои го сакаат ова овошје, но мака мачите со нејзиното сечење, погледнете го ова видео и решете си го проблемот еднаш засекогаш.