Home ГОТВАЧ Замесила леб, а кога го пресекла сите ги изненадила!

Замесила леб, а кога го пресекла сите ги изненадила!

5995
SHARE

Семејството сигурно ќе се воодушеви доколку им го подготвите ова кулинарско изненадување.

Оваа жена при месење на леп искористила само прехрамбена боја и состојки за благ леб.

Внатрешноста на лебот нарави да потсетува на лубеница.

Во следново видеото се објаснува целата постапка на подготовка: