Home ГОТВАЧ Цело време погрешно вариме шпагети (видео)

Цело време погрешно вариме шпагети (видео)

2903
SHARE

Морган Маноузос, која има свој блог „направи сама“ на цел свет му покажа како треба да се варат тестенини.

Таа тврди дека тестенината треба да се стави во поплитко тенџере, да се прелијат со ладна вода и така да се готват.

Како што тврди оваа млада дама, така се штеди енергија, се намалува потрошувачката на вода, а тестенините се повкусни.

Погледнете:

Source: Life Hack: Cook pasta in half the time! by littlethings on Rumble