Home ДЕКОРАЦИЈА Подгответе го најкреативниот и најзабавниот појадок

Подгответе го најкреативниот и најзабавниот појадок

1066
SHARE

Многу родители би платиле само за да го видат своето дете насмеано.

Тајната за среќата на вашето време не е во парите, туку во времето.

Одвојте неколку минути и направете му го на вашето дете најзабавниот и најкреативен појадок.

Направете ги омилените цртани ликови на вашето дете со храна. Користете леб, зеленчук, месо, зачини и слично и израдувајте го вашето дете.

Еве ви неколку примери: