Home ГОТВАЧ Лек за прочистување на дишните патишта кај децата

Лек за прочистување на дишните патишта кај децата

3565
0
SHARE

Кога болката на горните дишни патишта ќе се задлабочат, тие водат до нескани реакции, се одразуваат и на долните дишни патишта. Оттаму се развива и отежнато дишење и кашлица.

Освен сируп, ние ви предлагаме едно домашно и средство за прочистување на дишните патишта, кое секоју може да го направи дома.

Кон свежо исцеден сок од зелка додадете шеќер ( по можност кафеав) во сооднос 1:1.

Истиот ефект ќе го добиете и доколку измешате сок од зелка со мед, повторно во сооднос 1:1.

Давајте му на детето од добиениот сируп за кашлица по 1 лажиче 3-4 пати на ден.

Ефектот е неверојатен!

Лек за дишни патишта

Хиткујна.мк/Боза.мк