Home ДЕКОРАЦИЈА Идеи за декорација на домашните кифлички

Идеи за декорација на домашните кифлички

7951
SHARE

Тестото е исто како и она со кое ги подготвувате обичните кифли, а за фил може да ставите намирници по ваша желба.Добро е за ежот како очиња да употребите маслинки.
Декорација

Во облик на птица:

Декорација