Без да се извалкате: Најдобриот начин да исечете лубеница (видео)

Без да се извалкате: Најдобриот начин да исечете лубеница (видео)

290
СПОДЕЛИ

Сакате лубеница, но ви задава вистинска мака кога треба да ја исечете.
Откријте одлична техника која ќе ви помогне брзо и совршено да исечете поголема количина од ова летно освежително овошје.
Освен што е тешка за носење, лубеницата знае да биде и вистинска мака.
Освен нееднаквите парчиња, послужувањето на лубеница често знае да направи и вистински неред во кујната.
Доколку сте меѓу оние кои го сакаат ова овошје, но мака мачите со нејзиното сечење, погледнете го ова видео и решете си го проблемот еднаш засекогаш. И секако, доколку сакате лесно и совршено да исечете лубеница, секогаш користете добар и квалитетен нож.

Совет:
Сетот ножеви Börner knife set Asia Style со шест ножеви и магнетна лента за монтажа на ѕид доаѓа со голем нож, сатар, мултифункционалн нож, нож за филетирање и нож за лупење. Магнетната лента лесно може да се монтира на ѕид со приклучоци и навртки. Ова го прави безбеден за складирање и за чување и дава лесен пристап до ножевите.

noz-1